Acasă Anchete Clanurile interlope, monitorizate permanent

Clanurile interlope, monitorizate permanent

DISTRIBUIȚI

154483 – 30042020 – Poliția Română este în alertă maximă după ce s-a descoperit că, printre românii întorși în țară de teama pandemiei de Covid-19, se află și mulți dintre interlopii care operau în Occident. Clanurile sunt monitorizate permanent, cu ordin direct de la conducerea MAI.

Într-o intervenție la Antena 3, chestorul Bogdan Despescu a declarat că polițiștii îi au în vizor pe indivizii cunoscuți ca având activitate infracțională. ”După momentul declanșării epidemiei la nivel european, ne-am adaptat cu măsurile luate la nivelul punctelor de intrare în țară. Pe lângă activitatea medicală, am avut în vedere și problematica prevenirii infracționalității”, a precizat Despescu.

”Deși poate lume poate crede că situația nu a fost bine gestionată la nivelul intrării în țară, vă asigur că totul este în amănunt evidențiat. Din punct de vedere al infracționalității, la nivelul fiecărei unități teritoriale s-au realizat și se realizează evaluări și, în funcție de ceea ce rezultă, s-a acționat pentru prevenirea oricăror forme de criminalitate”, a precizat Despescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.