Acasă Stiri Locale Bucuresti-Ilfov Ilfov/Snagov: Pe urmele hoților de bijuterii

Ilfov/Snagov: Pe urmele hoților de bijuterii

DISTRIBUIȚI
foto arhiva

154363 – 22042020 – Patru locuințe (trei din București și una din Teleorman), aparținând membrilor unei grupări specializate în săvârșirea furturilor din locuință, au fost percheziționate în cursul zilei de astăzi, 22 aprilie 2020, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, coordonați de un procuror de la Parchetul Buftea.

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie a.c., poliția a fost sesizată că persoane necunoscute au forțat fereastra unei locuințe Ghermănești (Snagov), de unde ar fi sustras mai multe bunuri – bijuterii, ceasuri și un tablou, prejudiciul fiind estimat la 300.000 de euro.

Potrivit IPJ Ilfov, în urma investigațiilor s-a ajuns la concluzia că la spargerea și furtul din locuință au participat membrii unei grupări infracționale, specializată în furtul din locuințe.

Astfel, polițiștii ilfoveni au identificat 3 bărbați, cu vârste între 40 și 48 de ani, bănuiți de comiterea faptei de furt reclamată, mai precizează IPJ Ilfov.

În urma perchezițiilor patru persoane au fost duse, pentru cercetări, la sediul IPJ Ilfov și au fost ridicate mai multe bunuri (ceasuri și bijuterii) și suma de 7.300 de lei.

Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca joi, 23 aprilie 2020, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri de arestare preventivă. Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările sunt continuate de polițiștii ilfoveni în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Percheziții în București și Teleorman într-un dosar de furturi din locuințe (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.