Acasă Economie Uzinele Dacia își vor relua la 21 aprilie

Uzinele Dacia își vor relua la 21 aprilie

DISTRIBUIȚI

154200 – 10042020 – Uzinele Dacia de la Mioveni își vor relua progresiv activitatea din 21 aprilie, la mai bine de o lună de când angajați au fost trimiși în șomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus.

Două uzine îşi vor deschide porțile în data de 21 aprilie, pentru moment cu angajați voluntari, după cum urmează: Uzina mecanică și şasiuri este pregătită să repornească activitatea în echipă redusă de lucru.

De asemenea, Uzina vehicule reia producția în departamentul presaj în două schimburi. Urmează ca în patru mai activitățile ambelor uzine să revină la normal. Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă, au fost definite și aplicate măsuri pentru protejarea angajaților în perspectiva revenirii acestora la lucru.

Aceste măsuri țin de igienizare și securitate și vor fi aplicate în continuare în mod riguros. Angajații vor fi informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor.

Pe platforma Dacia de la Mioveni lucrează aproape 14.000 de oameni. După Paști urmează să se întoarcă la muncă voluntar aproape 450 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.