Acasă Social Din 18 mai, STB va scoate în traseu tot parcul de vehicule...

Din 18 mai, STB va scoate în traseu tot parcul de vehicule disponibil

DISTRIBUIȚI

 154466 – 05052020 – Primăria Capitalei anunță că, din 18 mai a.c., Societatea de Transport București – STB SA va scoate în traseu toate vehiculele din parcul circulant, astfel că transportul în comun va funcționa la capacitate maximă.

Pentru siguranța călătorilor, Primăria Capitalei dă asigurări că toate vehiculele sunt dezinfectate cu substanțe care distrug virusurile. STB dezinfectează și stațiile de așteptare, cu mobilierul aferent, aflate în administrarea sa.

Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureștenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să își protejeze nasul și gura cu măști medicale sau confecționate din material de bumbac, dar și ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugați să respecte, de asemenea, noile reglementări privind distanțarea socială.

Accesul în mijloacele STB va fi limitat: călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze și tramvaie, precum și un rând în picioare, respectând distanța reglementată, de 1,5 m.

Urcarea călătorilor în vehiculele STB se va face DOAR prin ușa din față, iar coborârea pe celelalte uși.

Pentru respectarea noilor reguli de acces în mijloacele de transport în comun, în punctele de transbordări masive și cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați către ușile de acces în vehicule de controlorii STB, sprijiniți de Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.