Acasă Social Sanatate Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni

Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni

DISTRIBUIȚI
Oamenii au nevoie de sânge ca de aer!

154494 – 06052020 – Oamenii au nevoie de sânge ca de aer! Vrei să ajuți? Mergi și donează!

Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia cu noul coronavirus. Este foarte important ca această acțiune să continue!

Donați sânge, dacă nu ați călătorit în afara țării în ultimele 28 de zile, nu ați intrat în contact cu persoane infectate și nu prezentați simptome specifice infecției cu coronavirus!

Haideți să facem ceva pentru semenii cu afecțiuni grave și să le oferim șansă la viață!

Donează sânge!

Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

IMPORTANT

  • Donatorii beneficiază de măsuri suplimentare de siguranță, iar în centrele de transfuzie s-au luat măsuri optime pentru protecția personalului centrelor și a persoanelor la care vor ajunge produsele sanguine.
  • În toate centrele de donare din țară există un punct de triere unde se măsoară temperatura, se investighează istoricul de călătorie, posibilul contact cu persoane infectate și posibilele simptome ale infecției.
  • Donatorii primesc măști, se supraveghează dezinfecția riguroasă a mâinilor, se dezinfectează regulat spațiile de donare și se asigură distanțarea optimă a donatorilor.
  • Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.