Acasă Cultura/Media Green Week Online Fest

Green Week Online Fest

DISTRIBUIȚI

 154822 – 29052020 – Primul festival online de mediu este lansat din Constanța! Green Week Online Fest este un festival complex, întins pe șapte zile, care cuprinde sesiuni live, ateliere interactive, materiale de specialitate și provocări online, plus premii eco!

Green Week Online Fest este primul festival online de mediu din Constanța și se desfășoară în perioada 1-7 iunie, pe pagina oficială de FB a ONG Mare Nostrum. Fiecare zi este dedicată unei direcții de acțiune a organizației, programul fiind astfel structurat încât să fie interactiv și să genereze interes din partea participanților.

”Este un festival dedicat cunoașterii biodiversității marine și terestre din județul Constanța, prin intermediul căruia pot fi descoperite diverse aspecte legate de viețuitoarele marine, de flora și fauna ariilor protejate din Dobrogea, cât și presiunile cărora acestora încearcă să le facă față zi de zi. De asemenea, vei afla și cum te poți implica și să protejezi mediul înconjurător, cu gesturi mici, în viața de zi cu zi”, menționează Anca Maria Gheorghe, coordonator eveniment.

De-a lungul a șase zile, participanții vor primi diferite indicii, presărate în cadrul activităților evenimentului, indicii care îi pot ajuta să câștige la final premii eco. Răspunsurile pentru aceste indicii se vor trimite prin mesaj privat pe pagina oficială a ONG Mare Nostrum, până pe data de 6 iunie, ora 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.