Acasă Anchete DGA: Agent de poliție de la IPJ Ilfov reținut

DGA: Agent de poliție de la IPJ Ilfov reținut

DISTRIBUIȚI

154794 – 27052020 – Marți, 26 mai 2020, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul DGA București-Ilfov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au prins în flagrant-delict un agent de poliție din cadrul IPJ Ilfov Serviciul Rutier în timp ce primea de la un martor denunțător suma de 1.000 de lei, pretinsă pentru a-și folosi influența în vederea obținerii unei soluții favorabile în dosarul în care martorul era cercetat.

În schimbul sumei, agentul de poliție a promis că va interveni pe lângă lucrătorul delegat să efectueze cercetări în cauză, lăsându-l pe martor să înțeleagă că poate determina obținerea unei soluții favorabile în dosarul penal în care acesta este cercetat pentru abuz în serviciu și fals intelectual.

În baza actelor de urmărire penală efectuate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov și a probelor administrate s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Agentul de la Rutieră a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, anunță DGA București-Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.