Acasă Politic Ludovic Orban: Cu adoptarea Hotărârii de Guvern practic rămânem în stare de...

Ludovic Orban: Cu adoptarea Hotărârii de Guvern practic rămânem în stare de alertă

DISTRIBUIȚI
foto: mediafax.ro

154644 – 17052020 – Premierul Ludovic Orban a anunţat că a decis să pună în aplicare prin hotărâre de guvern prevederile Legii 55 cu privire la starea de alertă, care a fost adoptată de Parlament săptămâna trecută. Hotărârea de Guvern va fi adoptată luni, 18 mai 2020.

Anunțul a fost făcut duminică, după o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, convocată la sediul MAI.

„Am luat decizia de convoca Comitetul Naţional pentru Situtaţii de Urgenţă (luni – n.r.) la 7:30 dimineaţa şi de a convoca şedinţa de guvern la ora 8:00. Şedinţa CNSU şi şedinţa de Guvern sunt necesare pentru a derula toate procedurile stabilite în Legea 55 pentru instituirea procedurii stării de alertă în baza legii”, a precizat Ludovic Orban.

„Hotărârea de Guvern evident va cuprinde tot ceea ce prevede legea, planul de măsuri cu cele trei anexe, și o dată cu adoptarea Hotărârii de Guvern practic rămânem în stare de alertă, o stare de alertă în care de data asta avem la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a impune respectarea legii”, a spus Orban. sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.