Acasă Anchete Interne Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

154659 – 18052020 – Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmbovița au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza orașului Titu și a localităților Potlogi, Costeștii din Vale, Slobozia Moară și Lungulețu, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate substanțe pulverulente susceptibile a fi cocaină, instrumente folosite la porționatul și consumul de droguri, 7 telefoane mobile, 50 de carduri blank, 10.444 de lei și 400 de euro.

De asemenea, 13 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmbovița, pentru audieri și dispunerea unor măsuri legale.

Față de o persoană a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar față de alte două persoane măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

La activitate au participat polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, polițiști de la ordine publică și de la acțiuni speciale din Dâmbovița, precum și jandarmi.

Totodată, în cauză, s-a beneficiat și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.