Acasă Anchete Unul din cinci șoferi care transportă persoane calcă pe bec

Unul din cinci șoferi care transportă persoane calcă pe bec

DISTRIBUIȚI

154563 – 12052020 – Timp de două zile, polițiștii rutieri au verificat respectarea normelor legale care reglementează activitatea de transport public de persoane și circulația pe autostrăzi, drumuri naționale și județene.

Pe parcursul zilelor de miercuri, 6 mai și joi, 7 mai a.c., sub coordonarea de specialitate a Direcției Rutiere, echipele de control au verificat 9.827 de autovehicule, fiind aplicate peste 2.000 de sancțiuni contravenționale și constatate 15 infracțiuni la regimul circulației.

Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 107 au fost pentru încălcarea normelor referitoare la operatorii de transport rutier și 1.386 pentru încălcarea O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Sancțiunile rutiere au vizat conducerea sub influența băuturilor alcoolice (8), depășirea vitezei legale (471), lipsa I.T.P. (40), precum și alte abateri rutiere (867). De asemenea, în 115 cazuri, au fost reținute permisele de conducere, iar în alte 70 de cazuri au fost reținute certificatele de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.