Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Webinariile CJ Ilfov

Webinariile CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

 154766 – 26052020 – Președintele CJ Ilfov, Marian Petrache și specialiștii din echipă vin în sprijinul cetățenilor cu expertiza în accesare de fonduri europene și administrație. În cadrul acestor sesiuni, care vor fi transmise live pe Facebook, participanții vor discuta temele de interes pentru comunitățile noastre, vor răspunde întrebărilor pe teme legate de dezvoltarea județului și vor oferi consiliere persoanelor interesate de subiect, se arată într-un comunicat de presă al CJ Ilfov.

Primul webinar va avea loc joi, 28 mai, la ora 13.00 și tema va fi Strategia de Dezvoltare 2030, făcută în parteneriat cu Banca Mondială. Vor participa Marian Petrache, președintele CJ Ilfov, Marcel Heroiu, expert Banca Mondială și Remus Trandafir, director Direcția Management Programe de Dezvoltare din CJ Ilfov.

Marian Petrache: ”Pandemia de coronavirus ne-a schimbat viețile tuturor, ne-a afectat sănătatea sau ne-a creat o stare de neliniște și a slăbit economia. Dar oamenii vor să se dezvolte și să progreseze în continuare. Sper din tot sufletul că sunteți bine și vă mulțumesc pentru interesul de a participa la webinariile CJ Ilfov. Încercăm să venim cu expertiză în ajutorul dumneavoastră și de aceea ne-am gândit la aceste webinarii. În scurt timp vom avea dezbaterea publică referitoare la strategia pentru Ilfov, realizată de noi în parteneriat cu Banca Mondială și vrem să vă prezentăm mai pe larg la ce ne-am gândit. De asemenea se deschid liniile de finanțare pentru mediul privat și sperăm să vă fim de folos pentru accesarea acestor bani europeni. Plus că demarăm anul acesta marile proiecte pe care le așteptați cu toții – Nodul Intermodal de la Moara Vlăsiei, lucrările la apă și canalizare și Măgurele Science Park. Vom discuta despre fiecare în prima parte a sesiunilor și vom răspunde întrebărilor dumneavoastră, în partea a doua a webinariilor noastre. Sper să ne urmăriți cât mai mulți”.

Următoarele webinarii vor avea ca temă protecția mediului și accesarea banilor europeni pe diverse programe de finanțare și pentru anumite tipuri de afaceri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.