Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Accident mortal pe drumul dintre Snagov și Gruiu

Accident mortal pe drumul dintre Snagov și Gruiu

DISTRIBUIȚI

155237 – 22062020 – Sfârșit brutal, duminică noaptea, pentru un bărbat de 37 de ani. Acesta circula pe jos pe drumul dintre Snagov și Gruiu, când o mașină care venea din față l-a izbit violent. Medicii ajunși la fața locului au încercat să îi salveze viața, însă în cele din urmă au declarat decesul. Acum polițiștii încearcă să afle în ce condiții s-a produs accidentul.

Potrivit Stirileprotv.ro, bărbatul de 37 de ani mergea spre casă, dar la un moment dat a părăsit trotuarul și a pășit pe carosabil. Din fața lui venea o mașină în care se afla un cuplu iar șoferul nu a reușit să îl vadă la timp pe pieton și l-a izbit puternic. Martorii povestesc că acesta circula cu viteză și din această cauză nu reușit să evite impactul.

Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat pe pieton, dar eforturile depuse au fost în zadar și din nefericire aceștia au fost nevoiți să confirme decesul.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.