Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Campania ”Orașe Curate” poposește în Buftea

Campania ”Orașe Curate” poposește în Buftea

DISTRIBUIȚI

 154972 – 10062020 –Începând cu luna ianuarie 2020, românii sunt încurajați să ”fie în țară la fel ca afară” și să predea deșeurile de echipamente electrice și electronice în mod responsabil.

În perioada 8 – 12 iunie 2020, ECOTIC, Primăria Buftea și Servicii Salubritate București S.A. îndeamnă locuitorii orașului Buftea să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kg cumulate să fie înscrisă automat la tombolă, având șansa să câștige electrocasnice.

Locuitorii orașului Buftea beneficiază de serviciul gratuit de preluare de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 021 31386 36, între 9:00 și 11:00. Colectarea de la domiciliu se va face respectând cerințele sanitare și de siguranță.

”Orașe Curate” Buftea face parte din campania națională de informare ”Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.