Acasă Anchete Ce mai primesc unii din Spania

Ce mai primesc unii din Spania

DISTRIBUIȚI

155213 – 19062020 – Aproape 900 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și 20 de grame de cocaină au fost descoperite de polițiști asupra unor persoane care primiseră un colet din Spania.

La data de 18 iunie a.c., polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbați, de 21 și 26 de ani, ambii din municipiul Brăila, având asupra lor un colet care conținea droguri de risc și de mare risc.

Astfel, în coletul expediat din Spania, au fost descoperite, disimulate printre mai multe articole vestimentare și medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de hașiș și aproximativ 20 de grame de cocaină.

Ulterior, a fost identificat și destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia și să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă în județele Galați și Brăila.

Persoanele în cauză, care sunt cercetate acum pentru comiterea infracțiunilor de instigare la trafic de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Galați, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.