Acasă Politic Cîțu: Refuz să arunc țara în aer!

Cîțu: Refuz să arunc țara în aer!

DISTRIBUIȚI

”Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici”

154937 – 08062020 – Cum să -ți foloseșți soția ca arma politica scrie Florin Cîțu, ministrul Finanțelor pe Facebook. ”De câteva zile urmărim cu toții un atac politic mizerabil la adresa mea, construit în cel mai securistic mod, mai ales daca vă uiați cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc țara în aer.

Deși toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluția economiei, inflație și dobânzi mai mici, moneda națională stabilă, creștere economică în primul trimestru și păstrarea ratingului de țără, continuă mârșav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine și îmi atacă în cel mai ticălos mod familia. Cine mă atacă? O gașcă organizată de teroriști economici. Un politician și prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine și familia mea adevărate teleonovele la TV. Celălalt un avocat care profită de pe urma necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreuna, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstitutionale încasând milioane de lei de la clienti. Poate ar trebui să dea banii înapoi. Nu în ulitmul rând s-a alăturat echipei și un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva. Le spun celor trei că nu mă las, merg înainte și voi dezvălui TOT. Românilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declarația mea de avere este publică și acolo sunt trecute moștenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit și onest. Cum să înțeleagă socialiștii că în țara asta sunt și oamenii cinstiți? Ei stiu doar să fure proprietățile și munca oamenilor”, scrie Cîțu.

Florin Cîţu a fost acuzat de o parte a opoziției că ar fi desfiinţat un departament din minister care trebuia să se judece cu părinţii săi.

”Ajuns şef la Finanţe, Florin Cîţu îşi rezolvă problemele de familie! 50 de hectare lângă pârtia de la Voineasa înseamnă cel puţin vreo 10 milioane de euro! Pentru atâta bănet nu se împiedică ministrul PNL de lege, nu? Desfiinţează Direcţia Juridică, dă afară oamenii care ar fi trebuit să apere interesele statului în procesul cu tatăl său, desfiinţează şi ministerul dacă interesele personale o cer!”, susține o parte a presei centrale care citează surse politice.

Până acum, acuzele nu au fost confirmate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.