Acasă Politic Doina Pârcălabu, fost președinte al CNPP, s-a înscris în PPUSL

Doina Pârcălabu, fost președinte al CNPP, s-a înscris în PPUSL

DISTRIBUIȚI

 155315 – 25062020 –   Doina Pârcălabu, fost președinte al Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), s-a alăturat PPU (social-liberal) și va prelua conducerea Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială.

De profesie economist, Doina Pârcălabu este lector universitar doctor și susține inclusiv cursuri în domeniul protecției sociale, buget și trezorerie publică. A fost președinte cu rang de secretar de stat al Casei Naționale de Pensii Publice și director general in Parlamentul României – Camera Deputaților.

„Umaniștii manifestă un interes deosebit pentru categoriile sociale vulnerabile,   pentru sprijinirea și protejarea acestora. Am convingerea ca, alături de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), pot realiza proiecte semnificative în beneficiul nu doar al acelor categorii, ci al tuturor românilor. PPU (social-liberal) a făcut deja pași important în această direcție, prin inițiative legislative care vor deveni legi și îmi doresc să contribui si eu la realizarea unor proiecte similare”, a precizat Doina Pârcălabu, anunta Biroul de presă al PPUSL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.