Acasă Politic Dorel Căprar, al patrulea parlamentar în PPUSL

Dorel Căprar, al patrulea parlamentar în PPUSL

DISTRIBUIȚI
foto: facebook.com

 154984 – 10062020 – Dorel Căprar, deputat de Arad, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine astfel al patrulea parlamentar al umaniștilor.

Acesta spune că alegerea pe care a făcut-o a fost una firească, în condițiile în care valorile pe care le promovează PPU (social-liberal) sunt aceleași cu valorile domniei sale și afirmă necesitatea revenirii de către societatea românească la valorile tradiționale, cu dragoste de țară și respect și sprijin față de oameni.

„Am decis că doctrina umanistă și promovarea valorilor acesteia, este în interesul României și al cetățenilor români și este pe deplin compatibilă cu principiile și valorile mele politice și de viață.În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiționale de respect și sprijin față de om, de nevoile acestuia, de rațiune, demnitate, credință și mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situații, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și începând de azi să mă înscriu în acest partid. a declarat deputatul Dorel Căprar, anunță Biroul de presă al PPUSL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.