Acasă Politic Dragoș Frumosu, președintele  FNSIA – SINDALIMENTA, s-a alăturat umaniștilor

Dragoș Frumosu, președintele  FNSIA – SINDALIMENTA, s-a alăturat umaniștilor

DISTRIBUIȚI

 155271 – 23062020 – Dragoș Frumosu, președintele Federaţiei Naţională a Sindicatelor din Industria Alimentară (FNSIA), a Băuturilor, Tutunului şi Ramuri Conexe „SINDALIMENTA”, s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Având o activitate de aproape două decenii în domeniul sindical, perioada în care a reprezentat interesele a peste un sfert de milion de angajați din industria alimentară. Pentru că de multe ori autoritățile statului s-au dovedit surde la nevoile celor din industria sus-menționată, Dragoș Frumosu a decis să se implice, alături de umaniști, în lupta pentru promovarea intereselor românilor. În decizia sa, argumente importante au fost reprezentate de politicile și proiectele promovate de către PPU (social-liberal), așa cum sunt proiectul inițiat de Horia Constantinescu și promovat în Parlament de Grațiela Gavrilescu, pentru sprijinirea producătorilor agricoli autohtoni, dar și proiectele europarlamentarului umanist Maria Grapini, un neobosit avocat al produselor și agriculturii românești la Bruxelles.

„Prea multă vreme interesele României au fost puse sub interesele de grup și de partid. Tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă m-a determinat să iau atitudine, pentru că de câteva luni avem parte doar de declarații, fără acțiuni concrete care să sprijine în mod real companiile românești. Planurile pompoase de redresare economică anunțate de decidenții politici au rămas doar în stadiul teoretic, iar economia se îndreaptă spre prăpastie. Am convingerea că alături de umaniști, români serioși și capabili, voi veni cu soluții concrete la aceste probleme, iar primii pași în această direcție i-am făcut deja”, a declarat Dragoș Frumosu.
SINDALIMENTA a lansat în urmă cu câteva săptămâni un apel către guvernanți, pentru salvarea agriculturii românești, cu o serie amplă de propuneri concrete, însă strigătul de ajutor al asociațiilor și sindicatelor din domeniu a rămas fără răspuns.
Dragoș Frumosu va prelua conducerea Departamentului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.