Acasă Social « Fii liber »…la terasă!

« Fii liber »…la terasă!

DISTRIBUIȚI

155024 – 12062020 – Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sector 2 Bucureşti, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2 şi Poliţia Locală Sector 2, implementează campania națională de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive «FII LIBER!».

În acest context, reprezentanţii ANA din Sectorul 2 şi cei ai Poliţiei Locale Sector 2 desfăşoară, timp de trei zile, activităţi de informare şi sensibilizare în spaţii recreaţionale, cu privire la efectele consumului aşa-ziselor substanţe « legale ».

Primele acţiuni comune în rândul comunităţii au loc la terasele a trei restaurante din Sectorul 2 al Capitalei, pe mesele teraselor fiind amplasate materialele de promovare a unui stil de viaţă sănătos, ca alternativă la consumul de droguri.

Mesajul transmis cu această ocazie va ajunge la peste 1.200 de beneficiari cu vârste cuprinse între 15 – 64 de ani, care frecventează terasele din sectorul 2.

Campania națională media de prevenire a consumului de noi substanțe psihoactive ”Fii Liber!”, lansată în luna martie a acestui an, este realizată în cadrul Programului Naţional de prevenire şi asistenţă medicală, psihologică şi socială a consumatorilor de droguri 2015-2018, aprobat prin H.G. nr. 684/2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.