Acasă Economie Ilfov/Se caută controlori financiari

Ilfov/Se caută controlori financiari

DISTRIBUIȚI

155190 – 18062020 – Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 17 iunie 2020, în evidenţele AJOFM Ilfov sunt înregistrate 669 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, după cum susține Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al instituției, 43 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 173 pentru studii medii, 170 pentru muncitori calificaţi şi 283 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt manager, contabil-sef, controlor financiar, sef formatie, analist calitate, manager proiect, secretara, pizza, zida, etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul AJOFM Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.