Acasă Politic Piedone vrea la 5

Piedone vrea la 5

DISTRIBUIȚI

 154887 – 04062020 – Cristian Popescu Piedone și-a lansat candidatura pentru Primăria Sectorului 5. ”Pentru voi în slujba voastră” este sloganul cu care candidatul umanist vine ”să mute Sectorul 5 în București, acolo unde îi este locul”.

”Pare ireal, așa-i, dar chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 2020, la noi, aici în Sectorul 5, sunt 31 de străzi de pământ, ca în cătunele ascunse din vremea străbunicilor. După treizeci de ani, trebuie să trăim în Sectorul 5 ca la oraș”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

Lansarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone a avut loc într-un cadru restrâns și informal, pentru a respecta regulile distanțării sociale, chiar pe una dintre străzile din Sectorul 5 care pare a fi desprinsă din secolul trecut, se arată într-un comunicat de presă.

Piedone a fost primar al Sectorului 4, fiind ales de două ori, în 2008 și 2012. Cel de-al doilea mandat nu l-a dus la final pentru că a demisionat după tragedia de la Colectiv, caz care i-a atras și o condamnare, în primă instanță, la opt ani și șase luni de închisoare. După Colectiv, Piedone spunea că se retrage din politică. În 2016 a vrut să candideze din nou la primărie, dar instanța de judecată i-a interzis acest lucru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.