Acasă Politic Provocatorul Bădulescu

Provocatorul Bădulescu

DISTRIBUIȚI
foto: bucurestifm.ro

 154915 – 05062020 –  Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, l-a provocat și l-a împiedicat vineri pe Nicușor Dan, candidatul USR și PNL la Primăria Capitalei, să susțină o conferință de presă. Bădulescu a stat lipit de Nicușor Dan, umăr la umăr cu acesta, în ciuda reglementărilor în vigoare, și a vociferat non-stop, impiedicându-l să vorbească. Este pentru prima oară într-o campanie electorală pentru Primăria București când echipa unui candidat îl împiedică pe alt candidat să se adreseze bucureștenilor. Bădulescu a pretins că e împins violent de Nicușor Dan atunci când candidatul PNL încerca să îl îndepărteze, fără nici un fel de brutalitate, pentru a se păstra distanța legală de doi metri.

În timpul conferinței, scrie www.G4Media.ro, un motociclist a oprit pentru scurt timp lângă cei cei și l-a admonestat pe Bădulescu, criticând corupția administrației Firea și incompetența care a dus la apariția unor ambuteiaje uriașe în Prelungirea Ghencea.

Nicușor Dan a încercat să îl îndepărteze pe Aurelian Bădulescu la distanța regulamentară de doi metri, dar Bădulescu a revenit umăr la umăr cu el

Nicușor Dan a enumerat eșecurile administrației Firea din București: falimentul RADET, starea proastă a infrastructurii de transport, iar Bădulescu a intervenit de fiecare dată peste el și i-a tăiat discursul. Nicușor Dan a vorbit și despre eșecul Gabrielei Firea de a atrage fonduri europene, a arătat că România a fost condamnată de Curtea de Justiție a UE pentru poluarea din București, iar Aurelian Bădulescu a vociferat puternic și a încercat să îl acopere, pentru a nu se mai auzi.

Nicușor Dan a încercat îl îndepărteze, însă Bădulescu a spus că a fost ”împins violent”.

Viceprimarul l-a provocat constant pe Nicușor Dan, care a continuat însă să își susțină conferința de presă, vorbind despre ”jaful” de la Parcul Verdi, pentru care ”Firea a plătit 50 de milioane de euro din banii bucureștenilor”.

Candidatul PNL a denunțat și ”jaful” de la companiile înființate de Gabriela Firea.

”Cui nu îi place, să plece din București – aceasta este abordarea primarului Gabriela Firea”, a declarat Nicușor Dan. ”E momentul să încheiem suferința bucureștenilor și a unui primar inadecvat, înconjurat de oameni inadecvați. Primăria București e în comuna primitivă”.

Bădulescu a vociferat continuu și s-a lipit de Dan, încercând să îl oprească din susținerea discursului.

Un motociclist a întrerupt conferința de presă și l-a admonestat pe Bădulescu, reproșându-i aglomerația din Prelungirea Ghencea și incompetența administrației Firea.

            Dan Barna, președintele USR: ”Nu o să îi opriți pe bucureșteni!”

”Nu o să îl opriți pe Nicușor. Nu o să îi opriți pe bucureșteni.

Administrația de troli a Bucureștiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraș și care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineața asta brutal într-o conferință de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violența și stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reușit.

Azi se împlinesc patru ani de când Uniunea Salvați Bucureștiul a intrat în Consiliul General al Capitalei. Între timp a devenit Uniunea Salvați România și cei câțiva activiști inimoși au devenit milioane de votanți.

Ați încercat să îl opriți pe Nicușor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Și o să plecați, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Știți dumneavoastră unde. Vă promit!” a scris Dan Barna, președintele USR, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.