Acasă Anchete Sectorul 5/Mașinile de gunoi, instrumente de violență politică

Sectorul 5/Mașinile de gunoi, instrumente de violență politică

DISTRIBUIȚI

Sector 5/PSD încearcă să-l oprească pe Nicușor Dan cu mașinile de gunoi  

155177 – 18062020 – Nicușor Dan, candidatul PNL-USR pentru Capitală a susținut o conferință de presă la intersecția străzilor Progresul cu Constantin Istrati, din Sectorul 5, încercând să atragă atenția asupra subiectelor de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București de astăzi. El a ales acel loc pentru că acolo este o linie de cale ferată, unde se poate face metrou ușor, proiect ignorat de PUZ Sector 5. ”Acolo era un teren plin de gunoaie, dar până dimineață Primăria Sector 5 L-a curățat și au apărut acele mașini de salubrizare”, a declarat Nicușor Dan.

Alături de el s-au aflat Stelian Bujduveanu, consilier general al Municipiului București, liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță, liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu, președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – președinte USR Sector 5.

Pentru că în apropiere  se află o autobază a Sectorului 5, Nicușor Dan a fost bruiat de camioanele de la firma de salubritate a Primăriei Sectorului 5, care au mers permanent în zonă, au ambalat motoarele și au claxonat, fiindu-le asigurată circulația de polițistul local aflat la fața locului. Camioanele sunt inscripționate #DF #.

Aceste șicane vin după ce în urmă cu două săptămâni viceprimarul Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a primarului Gabriela Firea, a încercat să oprească o conferință de presă a lui Nicușor dan.

În timpul conferinţei de azi, o autoutilitară cu un tun cu substanțe dezinfectante a trecut și le-a răspândit peste participanți.

”Iată PSD-ul! PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august, care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”, a spus Nicușor Dan.

Barna: ”Ultimele zbateri ale unui grup infracțional organizat care a confiscat orașul”

Dan Barna, liderul USR: ”Încă o dată, administrația pesedistă a Bucureștiului încearcă să bage pumnul în gură opoziției. Încă o dată, vedem cum PSD se comportă ca o forță de ocupație. Le-am spus pesediștilor și la precedentul incident că n-au să îl oprească pe Nicușor. Le mai spun o dată acum, după ce au folosit poliția pentru a dirija mașinile de gunoi folosite ca instrumente de violență politică. Și le spun și că angrenarea resurselor orașului pentru conservarea puterii lor nu va rămâne fără consecințe. Oare nu mai sunt infractori de găsit, intersecții de dirijat de au ajuns polițiștii să fie folosiți pe post de troli meniți să ajute la intimidarea adversarilor politici?

Ce vedeți acum sunt ultimele zbateri ale unui grup infracțional organizat care a confiscat orașul. Bucureștenii văd lucrurile astea și au să își ia orașul înapoi”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.