Acasă Social Educatie Târg virtual educațional pentru elevii bucuresteni

Târg virtual educațional pentru elevii bucuresteni

DISTRIBUIȚI

154935 – 08062020 –  Primăria Capitalei, prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București inaugurează „Târgul Oferta Educațională”,  ce se va derula începând de astăzi, până pe 13 iunie 2020.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor. O abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică.

Elevii vor putea să interacționeze live cu profesorii, elevii, reprezentanții Consiliului Elevilor și directorii din liceele lor favorite, zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Anul acesta,  la #TOE vor fi prezente 94 de licee din Municipiul București, ce pun la dispoziția elevilor, filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activităti curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute s.a.).

Elevii vor avea acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360.

Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală. Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfășurarea târgului: luni, în intervalul orar 13:00 – 16:00, iar de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Elevii bucureșteni pot participa si la competiții online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3×3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming/ până pe 9 iunie.

Toate informațiile despre târg vor putea fi accesate pe: www.toe.hubproedus.ro. Chat-ul va fi disponibil, zilnic, în intervalul orar 11:00 – 16:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.