Acasă Cultura/Media Ȋncepe festivalul „Bucureştii lui Caragiale”: 10 weekend-uri cu peste 30 de spectacole...

Ȋncepe festivalul „Bucureştii lui Caragiale”: 10 weekend-uri cu peste 30 de spectacole de teatru în Parcul Cişmigiu

DISTRIBUIȚI

155603 – 15072020 – Primăria Capitalei prin ARCUB organizează, în perioada 18 iulie – 20 septembrie, Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” pe scena amenajată în Parcul Cişmigiu. După o lungă perioadă de cultură online, cea de-a opta ediţie a festivalului „Bucureştii lui Caragiale” oferă bucureştenilor două luni de teatru în aer liber cu peste 30 de spectacole din repertoriul a 20 de teatre din Capitală.

Calendarul ediţiei „Bucureştii lui Caragiale” din acest an cuprinde spectacole de matineu şi spectacole de seară. Matineele sunt dedicate în general copiilor şi sunt programate în fiecare duminică şi în unele sâmbete, de la ora 10.00. Cei mici sunt invitaţi să evadeze în lumea poveştilor cu fabule şi basme celebre reinventate în spectacole de balet, spectacole de păpuşi şi pantomimă, concerte educative, spectacole de teatru interactiv şi de magie.

Serile de weekend sunt rezervate comediilor spumoase după texte clasice sau de actualitate, cu intrigi poliţiste, adaptări după commedia dell’arte sau spectacolelor cu aer vintage, spectacolelor-concert, de dans contemporan, cu elemente de video mapping, muzică live şi coregrafii spectaculoase.

Accesul la spectacole este gratuit și se face pe bază de rezervare online. Rezervările sunt disponibile în grupuri de 2 sau 3 locuri. Locurile pot fi rezervate cu două săptămâni înainte de fiecare spectacol.

Spațiul dedicat Festivalului este împărţit în două zone de vizionare a spectacolelor: SCENĂ: în zona scenei sunt amplasate 225 de locuri; ECRAN: în faţa unui ecran de mari dimensiuni sunt amplasate 120 de locuri ce permit spectatorilor să urmărească transmisia live a spectacolului de la scenă. Cele două spații sunt delimitate de garduri. Trecerea dintr-un spațiu în celălalt nu este permisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.