Acasă Politic Barna: Strategia anti-pandemie nu funcționează

Barna: Strategia anti-pandemie nu funcționează

DISTRIBUIȚI

  155518 – 08072020 –   Strategia Guvernului de combatere a pandemiei de coronavirus nu funcționează și trebuie schimbată, altfel românii vor suporta consecințele serioase ale creșterii numărului de cazuri de infecții, atrage atenția președintele USR Dan Barna, într-o postare pe Facebook:

”Strategia anti-pandemie nu funcționează.

Numărul cazurilor de Covid-19 crește de la o zi la alta.

Unul câte unul, statele europene încep să impună restricții pentru români.

Asta are efect atât în plan personal pentru cei care vor să călătorească, cât și pentru companiile care depind de granițe libere pentru a putea să își desfășoare activitatea.

Este destul de clar că la nivelul guvernului există o lipsă de direcție în privința combaterii pandemiei. Suntem în momentul în care România trebuie să își facă o evaluare să vadă ce nu a mers bine și să schimbe strategia.

O continuare a tendinței din acest moment va aduce tot mai multe pagube atât din punct de vedere al sănătății publice, cât și din cel al posibilității desfășurării unei vieți normale.

Aceasta nu este o declaratie politică, ci un semnal de alarmă. Dacă nu acționăm rapid și hotărât, consecințele vor fi mult mai serioase.

Și le vom suporta cu toții.”

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.