Acasă Cultura/Media Film 4 Fun revine cu o ediție specială online

Film 4 Fun revine cu o ediție specială online

DISTRIBUIȚI

 155732 – 23072020 – Festivalul internațional de comedie Film 4 Fun se mută anul acesta online. A 12-a ediție a evenimentului cinematografic anual, găzduit tradițional de stațiunea montană Sinaia, va avea loc, în mod excepțional, pe site-ul festivalului, Film4Fun.ro, în perioada 30 iulie – 2 august 2020.

”Festivalul de film de comedie Film4Fun este un eveniment de suflet pentru Sinaia și regret că anul acesta nu o să se desfășoare cu public, în locațiile deja consacrate: Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva sau la Muzeul orașului Sinaia- Castelul Știrbey. Mă bucur, în schimb, că partenerii noștri de la Asociația Cine Remember au reușit să mute evenimentul în mediul online, reunind atâtea producții impresionante de scurtmetraj”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

La a doua ediție de Film 4 Fun cu o competiție internațională de scurtmetraje comice, selecția festivalului include 48 de filme din 20 de țări, alese din 890 de producții înscrise de pe tot mapamondul. Între 30 iulie și 2 august, aceste comedii cinematografice scurte, dar savuroase vor putea fi vizionate online, de oriunde în lume, pe site-ul Film4Fun.ro. Spectatorii vor avea șansa de a-și vota filmul preferat pentru Premiul Publicului.

Ca și anul trecut, competiția Film 4 Fun va fi jurizată de trei experți, care vor acorda premiile pentru Cel mai bun scurtmetraj, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu. Juriul ediției a 12-a a festivalului este compus din regizorul, scenaristul și producătorul croat Pavo Marinkoivć, criticul, istoricul și profesorul de film român Dana Duma și monteurul, producătorul și regizorul britanic Steve Teers.

Gala de premiere Film 4 Fun 2020 va avea loc, tot pe site-ul festivalului, pe 2 august, fiind urmată de un spectacol de teatru online: comedia ”Amor în farmacie”, după Eugène Labiche, în regia lui Dan Tudor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.