Acasă Economie Florin Cîţu: Este nevoie de o reformă administrativă reală

Florin Cîţu: Este nevoie de o reformă administrativă reală

DISTRIBUIȚI

 155517 – 08072020 –   În România este nevoie de o reformă administrativă reală – afirmă ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

El a precizat astăzi în cadrul unei conferințe economice că încercările făcute în ultimii 30 de ani în acest sens au dus doar la o supradimensionare a aparatului public și la un sistem ineficient.

            ”Ca guvern, noi am pornit cu 16 ministere, să dăm semnalul clar că mergem în această direcţie de eficientizare a aparatului public. Deci, de aici a venit primul semnal. În finanţe am spus foarte clar că vom face o reformă prin informatizare, cel mai competitiv mod de a face o reformă în sectorul public, pentru că așa vezi punctele de care nu ai nevoie. Bineînţeles că oamenii care sunt acolo pot să facă reconversie, dacă vor. În toată această perioadă dificilă, dură, prin care a trecut România, am învățat multe lucruri, că poți să faci o treabă foarte bună cu un alt număr de angajați decât cel care este pe hârtie, poţi să fii eficient, și asta s-a văzut în această perioadă de criză, declara ministrul. Sursa:romania-actualitati.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.