Acasă Social Inundațiile fac, în continuare, prăpăd

Inundațiile fac, în continuare, prăpăd

DISTRIBUIȚI

 155694 – 21072020 – În cursul zilei de ieri și pe timpul nopții, din cauza precipitațiilor abundente, pompierii din județele Alba, Bacău, Cluj, Covasna și Tulcea au acționat pentru evacuarea apei din peste 80 de subsoluri, curți și locuințe.

Cel mai afectat județ de aversele torențiale a fost Alba, zonă în care s-a acționat în 3 localități pentru evacuarea apei acumulate în gospodăriile oamenilor. Cea mai dificilă situație s-a înregistrat în municipiul Alba-Iulia, unde peste 50 de subsoluri au fost inundate, fiind nevoie de intervenția pompierilor cu motopompe.

O situație deosebită a fost înregistrată și în județul Bacău, în satul Cotumba, unde, în urma revărsării pârâului din localitate, aproximativ 50 gospodării au fost inundate, iar 2 persoane au fost evacuate la rude, din cauza apei care a intrat în curtea locuinței. De asemenea, pe raza aceleiași localității, un segment din DC 156 este surpat pe o lungime de 150 m, iar un alt segment de 1,5 km este colmatat, accesul pentru 140 familii fiind posibil doar pietonal.

La acest moment, nu sunt în desfășurare intervenții pentru înlăturarea efectelor inundațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.