Acasă Social Ludovic Orban: Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele...

Ludovic Orban: Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie a bătăliei, să se organizeze eficient

DISTRIBUIȚI

155659 – 17072020 – Premierul Ludovic Orban a avut o videoconferință, la care au participat prefecții și oficialii instituțiilor implicate în lupta contra COVID-19.

„Am organizat o videoconferință cu toți prefecții și toate instituțiile statului care sunt implicate în bătălia împotriva epidemiei de coronavirus. Am dat un mesaj de concentrare, de mobilizare, de responsabilitate. Am solicitat fiecărei instituții să fie prezentă cu toate efectivele disponibile în prima linie a bătăliei, să se organizeze eficient”, a spus Orban, după întâlnirea on-line.

Șeful Executivului a punctat că le-a cerut prefecților să sancționeze toate încălcările legii privind protecția sanitară.

„Prefecților le-am cerut să facă operative zilnice pentru a impune toate măsurile necesare pentru a lupta în mod eficient contra răspândirii virusului, pentru a sancționa toate încălcările de la regulile de protecție sanitară și de a dispune toate măsurile, pentru a face față oricărei provocări”, a adăugat Orban.

Joi seara a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care se prelungește starea de alertă cu alte 30 de zile. Sursa :stiri.tvr.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.