Acasă Politic Nicușor Dan: PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica...

Nicușor Dan: PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica (pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET)

DISTRIBUIȚI

 155629 – 16072020 – Nicuşor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, a declarat că majoritatea PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti CGMB s-a manifestat, miercuri, din nou ”împotriva” bucureştenilor prin votul acordat fuziunii Termoenergetica – Energetica şi prelungirii contractului cu Apa Nova.

”PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica (pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET), a aprobat actul adiţional al contractului cu Apa Nova (negociat în secret şi fără nicio consultare cu bucureştenii) şi a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumuseţare politică a doamnei Firea)”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El le-a mulţumit consilierilor municipali generali USR şi PNL care s-au opus acestor măsuri, despre care a spus că sunt „contrare interesului public” şi „batjocoresc” cetăţenii.

„Îi asigur pe bucureşteni că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că, dacă voi fi primar şi dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante şi vom promova măsuri în interesul oamenilor. Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea – PSD!”, a adăugat Nicuşor Dan.

Agerpres relatează că CGMB a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect care prevede că se aprobă, de principiu, demararea procedurilor necesare în vederea fuziunii dintre companiile municipale Termoenergetica Bucureşti SA şi Energetica Servicii Bucureşti SA.

De asemenea, s-a aprobat prelungirea cu 12 ani a duratei contractului de concesiune încheiat cu SC Apa Nova Bucureşti SA.

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNegulescu, reținut
Articolul următorARTmania Festival

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.