Acasă Anchete Interne Percheziții la traficanți de droguri din Ilfov

Percheziții la traficanți de droguri din Ilfov

DISTRIBUIȚI

 155686 – 20072020 –  La 19 iulie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Dâmbovița au efectuat un număr de 11 percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

Două grupuri infracționale, alcătuite din 9 persoane desfășoară pe raza județului Dâmbovița activități de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Din cercetări au rezultat indicii că persoanele s-au aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înființată ilegal pe raza localității Butimanu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de cannabis indoor și outdoor, 4 grindere, 2 cântare electronice, 9 telefoane mobile, suma de           4.500 de lei, mai multe semințe de cannabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum și mai multe echipamente necesare creșterii și dezvoltării indoor a plantelor de cannabis.

La sediul D.I.I.C.O.T-Biroul Teritorial Dâmbovița au fost duse 25 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.