Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Uite Covidul nu e Covidul la Primăria Dobroești/Ilfov

Uite Covidul nu e Covidul la Primăria Dobroești/Ilfov

DISTRIBUIȚI

 155758 – 24072020 –  După ce la 14 iulie în cadrul Primăriei Ștefăneștii de Jos au fost depistate cazuri pozitive de COVID19, iar primăria a fost închisă, lucrul cu publicul făcându-se on-line, a venit rândul Primăriei comunei Dobroești să fie lovită de Covid 19.

Ștefan Condu, viceprimarul localității, susține că ”una dintre persoanele care lucrează în primăria noastră la unul din departament, a fost confirmată pozitiv cu virusul Covid 19”.

”Protocolul stabilește clar că trebuia anunțat DSP-ul de îndată și că trebuia să se facă o anchetă epidemiologică de urgență – primăria urmând să își întrerupă activitatea – pentru a nu periclita sănătatea angajaților și a cetățenilor. La data confirmării, nu s-a luat nici o măsură în afară de o dezinfecție sumară a primăriei”, susține Ștefan Condu.

Surse din cadrul primăriei susțin, însă, că nu e vorba de infectarea cu Covid 19 a unui angajat din instituție, ci de ruda acestuia, care este izolată deja de vinerea trecută. DSP, de altfel, nu a emis nicun act referitor la această situație.

Până la ora transmiterii acestei informații nu există niciun comunicat oficial din partea primăriei referitor la acest aspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.