Acasă Cultura/Media 15-16 august: al cincilea weekend de teatru în aer liber la festivalul...

15-16 august: al cincilea weekend de teatru în aer liber la festivalul „Bucureştii lui Caragiale”

DISTRIBUIȚI

156019 – 13082020Cel de-al cincilea weekend (15-16 august) al Festivalului Bucureștii lui Caragiale, desfășurat în Parcul Cişmigiu, este rezervat spectacolelor de teatru cu tematici de actualitate, inspirate de autori contemporani, dar şi unui spectacol pentru copii.

Teatrul Nottara deschide cel de-al cincilea weekend de festival cu un spectacol de dramaturgie contemporană, „Praf de stele” (sâmbătă, 15 august, ora 20.00). O comedie despre nevoia de comunicare, producţia Teatrului Nottara este o adaptare după un text al regelui comediei canadiene, Norm Foster.

Cap de afiş al Teatrului Arte dell’Anima, spectacolul „Totul despre femei” în regiza lui Felix Crainicu, ce poartă semnătura dramaturgică a celui mai influent autor contemporan croat, Miro Gavran, deţinătorul a peste 20 de premii internaţionale şi naţionale şi singurul scriitor în viaţă căruia i s-a dedicat un festival ce îi poartă numele, GavranFest.

Unul dintre cele mai vesele spectacole pentru copii din programul festivalului, „Vulpea şi corbul” este produs de Teatrul Coquette şi se joacă duminică, 16 august, de la ora 10.00, pe scena din Parcul Cişmigiu. O montare plină de umor, dans şi costume de efect, spectacolul Teatrului Coquette este o adaptare a celebrei fabule cu acelaşi nume a lui La Fontaine. „Vulpea şi corbul” este scris, regizat şi interpretat de Ruxandra Bălaşu, iar din distribuţie mai fac parte actriţele Celina Nițu și Ingrid Bonța.

Cea de-a opta ediţie a Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”, organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB, a început pe 18 iulie şi oferă bucureştenilor, după o lungă perioadă de cultură online, un program eclectic de spectacole de teatru cu acces liber în Parcul Cişmigiu, în fiecare weekend până pe 20 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.