Acasă Politic Campania electorală pentru fraieri: Firea a descoperit cine e de vină pentru...

Campania electorală pentru fraieri: Firea a descoperit cine e de vină pentru poluarea și traficul infernal din Capitală. Guvernul Orban!

DISTRIBUIȚI

 156062 – 17082020 – Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a replicat prim-ministrului Ludovic Orban, printr-un mesaj transmis de la sediul PSD, că principalele obiective de investiție la care acesta a făcut referire se află în sarcina Ministerului Transporturilor, Guvernul fiind responsabil, prin urmare, atât de nivelul de poluare, cât și de situația traficului din Capitală.

”70% din aglomerația din trafic e cauzată de blocarea lucrărilor la centura capitalei, de nefinalizarea magistralei de metrou din Drumul Taberei și de asemenea de neînceperea investiției metroului de la Gara de Nord și de la Aeroport. Toate sunt investiții care țin de Ministerul Transporturilor. Toți se plâng de traficul aglomerat din capitală, de poluare, dar nu vin cu soluții concrete. Când PSD a avut Guvernarea s-a lucrat. Acum, de aproape un an de zile, Guvernul Orban nu mai lucrează nimic, tocmai, probabil pentru a se da motive bucureștenilor să fie supărați pe primarul general al Capitalei. Dar bucureștenii sunt oameni inteligenți, ei știu că atât investiția de la centură cât și metroul aparțin Guvernului, respectiv Ministerului Transporturilor”, a comentat Firea.

Aceasta a ținut să-i demonteze lui Orban și argumentul că Nicușor Dan, contracandidatul susținut de PNL și USR, va avea sprijin din partea Guvernului, reamintindu-i că moțiunea PSD îl poate lăsa fără scaunul de premier: ”Ne-ați promis, domnule președinte (adresându-se liderului PSD, Marcel Ciolacu – n.red), că din respect pentru bucureșteni veți numi în Ministerul Transporturilor și în Guvern oameni capabili să ducă la bun sfârșit aceste proiecte de dezvoltare a capitalei”.

Marcel Ciolacu i-a răspuns primarului că PSD va depune luni moțiunea împotriva Guvernului Orban.

”Maine (n. r. Luni, 17 august 2020, PSD depune moțiunea de cenzură la Parlament. În cursul săptămânii citim moțiunea, urmând să programăm votul”, i-a dat asigurări Ciolacu lui Firea.

Marcel Ciolacu a mai supus că singura echipă profesionsită care are soluțiile cele mai corecte pentru capitală este echipa PSD, ”sub nicio formă o echipă hibrid, însăilată de USR și PNL la Vila Lac1, după interese de partid”. – sursa: G4Media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.