Acasă Anchete Justitie Dosar penal pentru Mohammad Murad

Dosar penal pentru Mohammad Murad

DISTRIBUIȚI

 156167 – 25082020 –  Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a împărţit pachete inscripţionate cu un slogan şi cu numele său. Imaginile în care pachetele lui Mohammd Murad ajung la alegători au fost difuzate de post local de televiziune.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa au transmis că poliţiştii din Mangalia s-au sesizat din oficiu după apariţia unor imagini în care un candidat la Primărie împarte pachete inscripţionate cu numele său. În consecință, a fost deschis dosar penal pentru coruperea alegătorilor.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apare un candidat la alegerile locale în timp ce ar fi oferit mai multor cetăţeni pachete inscripţionate cu un slogan, alături de numele său, în cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa. Sursa: www.G4media.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.