Acasă Economie Să fie vorba de sabotaj?

Să fie vorba de sabotaj?

DISTRIBUIȚI

156121 – 21082020 – Ministerul Sănătății a somat societatea comercială care a fost declarată câștigătoarea licitației pentru achiziția celor 115 milioane de măști pentru persoanele defavorizate să respecte clauzele contractuale prevăzute în contractul subsecvent care a fost încheiat între cele două organizații”, se arată într-un răspus oficial transmis, joi, de Ministerul Sănătății către G4Media.ro

”Dacă prevederile contractuale nu se vor respecta, Ministerul Sănătății va acționa în consecință, respectând legislația în vigoare și clauzele contractuale”, mai precizează ministerul.

Primele 13 milioane de măști din cele peste 100 de milioane trebuiau să ajungă deja în România, conform contractului subsecvent încheiat între Ministerul Sănătății și Naguma Medical Supply SRL.

Primul lot trebuia să vină la două zile de la constituirea garanției de bună execuție, care trebuie depusă în maxim 5 zile de la semnarea contractului. Contractul subsecvent a fost semnat marțea trecută, pe data de 11 august.  De atunci au trecut încă 9 zile. Altfel spus, măștile trebuiau să fie deja în România.

Omul de afaceri Michael Topolinski nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. – G4media.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNorme pentru ”Noua casă”
Articolul următorMascați la vot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.