Acasă Anchete Interne 11 arme de vânătoare, deținute ilegal, descoperite de polițiștii ilfoveni

11 arme de vânătoare, deținute ilegal, descoperite de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

 156507  – 23092020 –  Polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase din Ilfov au indisponibilizat 11 arme letale deținute ilegal de un individ, depozitate în județul Brăila, la domiciliul altui bărbat.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov, împreună cu polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat verificări la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila. În cadrul activităților, au fost descoperite 11 arme letale, cu destinație de vânătoare, precum și o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, ce ar fi fost deținute în mod ilegal.

Astfel, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În fapt, a fost constatat faptul că permisul de port-armă al unui bărbat, cetățean italian, avea termenul de valabilitate expirat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că armele deținute de acesta se aflau la domiciliul unui bărbat, din județul Brăila.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele 11 arme letale aparțin cetățeanului italian, iar arma neletală cu gaze aparține fiului acestuia. Armele au fost ridicate în vederea efectuării de verificări.

În prezent, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere fără drept de arme letale și deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.