Acasă Externe Agenda Europeana A început LinguaTEST, concurs online de cunoștințe lingvistice dedicat Zilei Europene a...

A început LinguaTEST, concurs online de cunoștințe lingvistice dedicat Zilei Europene a Limbilor

DISTRIBUIȚI

156412  – 15092020 –  Reprezentanța Comisiei Europene în România organizează, între 14 și 30 septembrie 2020, concursul de cunoștințe lingvistice și de cultură generală pe site-ul www.linguatest.ro.

Testul online reprezintă o incursiune prin diversitatea lingvistică a Europei, prin intermediul a 30 de întrebări. Timpul maxim în care poate fi rezolvat este de 15 minute. Persoanele care vor obține cele mai mari punctaje vor participa la o tragere la sorți, în urma căreia pot câștiga premii.

Concursul face parte din seria de acțiuni care marchează Ziua Europeană a Limbilor), sărbătorită în fiecare an începând din 2001 prin evenimente organizate în statele membre ale Uniunii Europene și ale Consiliului Europei .

Ziua Europeană a Limbilor promovează multilingvismul și comunicarea interculturală și încurajează învățarea de noi limbi la orice vârstă, atât la școală, cât și în afara ei, concentrându-se anul acesta în mod deosebit pe importanța traducerii într-o lume a globalizării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.