Acasă Social Accesul pasagerilor la Aeroportul Henri Coandă – direct la aerogara Plecări

Accesul pasagerilor la Aeroportul Henri Coandă – direct la aerogara Plecări

DISTRIBUIȚI

156332  – 08092020 – Accesul pasagerilor la Aeroportul Henri Coanda se va face de miercuri, 9 septembrie, direct la aerogara Plecari, eliminandu-se obligativitatea trecerii prin corturile din fata terminalului, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

”Incepand cu data de 9 septembrie, la aeroportul Henri Coanda va fi permis accesul pasagerilor direct la aerogara Plecari, eliminandu-se obligativitatea trecerii prin corturile din fata terminalului. Raman insa valabile toate celelalte cerinte, respectiv masurarea temperaturii la intrarea in terminal, dezinfectarea mainilor, pastrarea distantei de 1,5 metri fata de celelalte persoane si purtarea mastii astfel incat sa acopere gura si nasul”, arata CNAB.

Masurile au fost decise avandu-se in vedere confortul pasagerilor, in contextul apropierii sezonului rece, dar si traficul inca redus in contextul pandemiei de Covid 19.

”Intreg personalul aeroportului a primit atributia sa monitorizeze respectarea cerintelor privind purtarea mastii si pastrarea distantei si, in caz contrar, sa solicite interventia imediata a politiei si jandarmeriei”, precizeaza compania.

Tot de la 9 septembrie va fi permis si accesul autovehiculelor (autobuze STB, autocare, autoturisme personale, taxi etc.) in fata aerogarii Plecari, pentru debarcarea pasagerilor si insotitorilor acestora. Incepand cu aceeasi data, in aeroport, vor fi redeschise restaurante si cafenele, in plus fata de cele care si-au reluat deja functionarea in urma cu o saptamana.

Corturile din fata terminalului vor fi demontate si, din 11 septembrie, parcarea in care acestea sunt acum amplasate se va redeschide pentru public.

Raman valabile pentru pasageri recomandarea de a se prezenta la timp la aeroport, precum si cea de a respecta semnificatia indicatoarelor de directionare, atat pe fluxul auto din fata aeroportului cat si pe fluxurile de pasageri. Reamintim ca, in zona aeroportului, circulatia auto este afectata de lucrarile la conexiunea feroviara a aeroportului cu Gara de Nord, lucrari aflate in curs de finalizare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.