Acasă Anchete Interne Acțiune pentru siguranța traficului rutier pe autostrăzi

Acțiune pentru siguranța traficului rutier pe autostrăzi

DISTRIBUIȚI
foto: facebook.com/www.politiaromana.ro

156405  – 14092020 –   Aproape 250 de șoferi care au depășit viteza legală pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii rutieri, în acest week-end. Aceștia au fost sancționați contravențional și, celor care au depășit cu mai mult de 50 km/h viteza legală, le-au fost reținute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule.

În perioada 12-13 septembrie 2020, polițiști rutieri au acționat pe autostrăzi pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului.

Pe parcursul celor două zile, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat 248 de șoferi care au depășit limita legală de viteză, iar în 74 de cazuri au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii au depistat 5 persoane care nu foloseau centura de siguranță, 2 autoturisme care prezentau defecțiuni tehnice, iar câte o sancțiune a fost aplicată pentru oprire neregulamentară pe banda de urgență, folosirea incorectă a luminilor și lipsa sistemului de retenție pentru copii.

Totodată, pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii care acționează pe autostrăzi au reținut 2 certificate de înmatriculare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.