Acasă Anchete Interne Activități preventive anticorupție în Bucureşti şi Ilfov în contextul examenului de obținere...

Activități preventive anticorupție în Bucureşti şi Ilfov în contextul examenului de obținere a permisului auto

DISTRIBUIȚI

 156415  – 15092020 –  În perioada 12 august – 8 septembrie 2020, Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov a desfășurat 48 de activități de prevenire anticorupție la care au participat 1.102 instructori auto și cursanți ai școlilor de șoferi din municipiul Bucureşti și judeţul Ilfov, precum şi 12 activităţi cu 40 de lucrători din cadrul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

În cadrul activităţilor, participanților le-au fost prezentate elementele de identitate şi atribuţiile Direcţiei Generale Anticorupţie, infracţiunile de corupţie cu care se pot confrunta, riscurile săvârşirii acestora, precum şi modalităţile în care pot fi sesizate.

De asemenea, a fost popularizată linia telefonică gratuită Call center anticorupție 0800.806.806, unde cetăţenii pot semnala faptele de corupţie săvârșite de lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne, fiind înmânate participanților pliante și obiecte promoționale inscripționate.

Activitățile derulate sunt prevăzute în Strategia Națională Anticorupție pe perioada 2016 – 2020, precum și în documentele de planificare internă elaborate la nivelul M.A.I.

Toate activitățile de informare pentru promovarea integrității s-au realizat în spații deschise, respectându-se regulile de protecție a participanților și de distanțare socială pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.