Acasă Opinii/Analize Amatori

Amatori

DISTRIBUIȚI
Technicians with a Laptop are silhouetted as they computer check the WLAN connectivity in an exhibition hall in preparation for the CeBIT computer fair in the northern German town of Hanover March 11, 2007. The world's largest computer and information technology fair CeBIT runs from March 15 to March 21, 2007. REUTERS/Christian Charisius (GERMANY)

156341  – 09092020 –        Pe modelul ”unde dai și unde capră”, criticile PSD că Guvernul liberal a mărit cu țârâita pensiile par de râsu’-plânsu’ după ce Ministerul Finanțelor a făcut public un document care arată că Eugen Teodorovici cerea acum un an Guvernului Dăncilă să nu majoreze pensiile cu 40%, pentru a putea fi resepctată ținta de 3% a deficitului bugetar.

Același Cîțu se hazardează și lansează un apel la BNR pentru o relaxare a politicii monetare, subliniind că Guvernul nu are prea multe variante, dar Banca Națională poate să mai reducă dobânzile și rezervele minime pentru a asigura finanțarea economiei.

USR PLUS și PNL au a ajuns să se certe din cauza traseiștilor.

Legile justiției se întorc și vor fi modificate. Potrivit Ministerul Justiției, la finalul lunii va fi pus în dezbatere pachetul de legi care își propune să repare ce a „ciuntit” PSD, așa cum afirma Klaus Iohannis.

Analiza săptămânală a INSP privind evoluția COVID-19 în România arată date nu tocmai încurajatoare: 13 județe sunt în trend ascendent la rata de infectare, 60% din decese au fost la bărbați, iar 94.9% din persoanele decedate aveau cel puțin o comorbiditate.

Alegerile locale bat la ușă, astfel că BEC a decis că votanții cu buletinul expirat în perioada 1 martie – 27 septembrie pot vota la alegerile locale. Și STS a început distribuirea celor peste 22.000 de tablete necesare organizării alegerilor locale.

Poluarea atmosferică și fonică, efectele schimbărilor climatice (cum ar fi caniculele) și expunerea la substanțe chimice periculoase provoacă numeroase probleme de sănătate în Europa, anunță Comisia Europeană.-sursa: EurActiv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.