Acasă Politic Ciolacu își face curaj singur

Ciolacu își face curaj singur

DISTRIBUIȚI
foto: antena3

156243  – 01092020 – Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni seară, la Antena 3, că va fi reluat votul pentru moțiunea de cenzură pentru că procesul nu s-a consumat. Totodată, social-democratul a mai transmis că nu este primul caz în care o moțiune de cenzură nu întrunește cvorum: ”Suntem în opoziție, am introdus o moțiunea de cenzură. Nu consider că este un eșec, deoarece în acest moment nu avem un vot. Cu adevărat nu ne așteptam ca parcursul până la vot să fie atât de lung. Categoric se va relua votul. Știm și eu, și domnul Orban că moțiunea, dacă intră la vot, trece. Noi nu am avut vot”, a transmis Ciolacu.

”S-a mai întâmplat în Parlament să nu existe cvorum la moțiune. Sunt moțiuni din 1996 nevotate. Este adevărat că s-a întâmplat pentru prima dată în sesiune extraordinară. Avem dreptul constituțional să depunem moțiune de cenzură în sesiune ordinară. Începând de mâine, intrăm în sesiune ordinară”, a mai declarat Ciolacu.

Ciolacu este de părere că toți cei cinci aleși care au absentat trebuie să fie excluși și că azi va propune asta în Biroul Politic.

Ciolacu: ”Grupul parlamentar PNL este format acum cu 21% traseiști. Vom crea un filtru. Nu va mai fi o decizie a președintelui, vom avea o strategie a partidului (despre viitoarele liste de parlamentari, n.red.). Vom modifica sistemul de selecție (…) Mie mi-au venit toate notele de plată, și de la căderea guvernelor Grindeanu și Tudose, de la toate”, a mai spus Ciolacu.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a declarat luni, după suspendarea ședinței în care trebuia votată moțiunea de cenzură din lipsă de cvorum, că social-democrații nu mai iau în calcul să voteze moțiunea în sesiunea ordinară care va începe marți, 1 septembrie.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNumiri noi în CA al CNAS
Articolul următorMai bine mai târziu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.