Acasă Economie Ilfov Business Hub – pariul CJ Ilfov cu lumea afacerilor

Ilfov Business Hub – pariul CJ Ilfov cu lumea afacerilor

DISTRIBUIȚI

156352  – 10092020 – Ilfov Business Hub este incubatorul afacerilor nou-născute. A luat naștere din dorința de oferi finanțare și un spațiu prietenos celor care au o idee foarte bună de business și nu știu sau nu pot să o ducă la bun sfârșit, amintește Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Antreprenorii au acces gratuit la spații de lucru flexibile, echipamente și servicii administrative folosite în comun de firmele incubate, dar și formare și consiliere pentru tinerii antreprenori, servicii de contabilitate, marketing, consultanță pentru finanțări și alte servicii generalizate, toate cu titlu gratuit timp de 3 ani.
16 antreprenori în devenire primesc sprijin logistic și mentorat timp de trei ani, dar și o finanțare inițială de 10.000 de euro. Mentorii sunt profesioniști din diverse domenii de activitate care pot și au își doresc să ajute afacerile și antreprenorii.

Dacă Măgurele Science Park este pariul Consiliului Județean Ilfov cu lumea, Ilfov Business Hub este pariul CJ Ilfov cu lumea afacerilor.

Prin acest incubator se dorește stimularea și consolidarea culturii antreprenoriale, deoarece dezvoltarea economică nu se poate realiza în absența unui mediu antreprenorial solid.

Și previziunile sunt optimiste. Conform unui studiu fDi Intelligence, publicatie a cotidianului de afaceri Financial Times, Regiunea Bucuresti – Ilfov este pe locul trei în clasamentul celor mai dinamice 10 regiuni ale viitorului din Europa de Est din perspectiva potentialului pentru investiții străine directe și pe primul loc ca mediu prietenos pentru dezvoltarea afacerilor. Sperăm ca previziunile să devină realitate, iar zona noastră să ajungă cu adevărat una dintre capitalele antreprenoriatului european, iar IBH este cu siguranță un pas în față în drumul către acest obiectiv.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.