Acasă Social Motreanu sau Daraban? 

Motreanu sau Daraban? 

DISTRIBUIȚI

156391 – 13092020 – Urmează luni și ani interesanți în lumea politică românească. Actualul tablou se va schimba radical după alegerile locale și parlamentare. Conform bârfelor din sferele înalte ale politicii, PSD va dispărea de pe scena politică în următorii doi ani, parlamentarii urmând să fie împărțiți între Pro România, și PMP, partid care ar urma apoi să fuzioneze cu PNL. Cel mai probabil, din cauza trădării lui Cioloș, alianța USR/PLUS nu va intra la guvernare după parlamentare, scrie Comisarul.ro.

Guvernul ar urma să fie susținut de o majoritate alcătuită din PNL, PMP și UDMR. Conform informațiilor coroborate intrate în posesia noastră, PNL ar urma să obțină în jur de 40% din mandatele din viitorul parlament, chiar dacă procentul voturilor va fi mai mic. Algoritmul de repartizare a mandatelor va avantaja foarte mult PNL, care va beneficia de restul uriaș rezultat în urma neintrării în Parlament a unor partide ca ALDE sau PER, partid care va obține un scor surprinzător la locale.

Cel mai probabil, noul premier va fi ori actualul europarlamentar PNL Dan Motreanu, ori șeful Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.