Acasă Anchete Percheziții la clanul Sadoveanu

Percheziții la clanul Sadoveanu

DISTRIBUIȚI

156434  – 17092020 – Polițiști și procurori pun în aplicare, în dimineața zilei de joi, 16 mandate de percheziție domiciliară și 15 mandate de aducere, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, anunță Poliția Capitalei. Din primele informații, este vorba despre membrii clanului Sadoveanu.

La acțiune participă polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Până acum, mai multe arme au fost găsite în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață la membri clanului Sadoveanu. Acestea vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.