Acasă Politic Fostul ministru al Sănătății din Guvernul Cioloș deschide lista PSD la Camera...

Fostul ministru al Sănătății din Guvernul Cioloș deschide lista PSD la Camera Deputaților, la Cluj

DISTRIBUIȚI

 156826  – 21102020 – În ședința internă a PSD Cluj, de marți seara, s-au validat listele de candidați pentru alegerile parlamentare programate în 6 decembrie. Potrivit servuscluj.ro, primul loc pe lista candidaților la Senat îl ocupă sociologul Vasile Dâncu. Supriza o constituie medicul Patriciu Achimaș-Cadariu, care a acceptat să deschidă lista candidaților PSD Cluj pentru Camera Deputaților.

Prof. Dr. Patriciu Achimaş-Cadariu, medic primar, supraspecializare ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, a fost ministru al Sănătății în guvernul Dacian Cioloș.

Acesta are o bogată activitate de cercetare în chirurgia cancerului ovarian și este totodată directorul medical al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, din Cluj.

Locul al doilea pe lista Camerei Deputaților este ocupat de actualul lider al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, cel care nu demult era cercetat într-un dosar de corupție, alături de soția sa, care a fost acuzată că a luat mită pentru a facilita angajarea unor persoane în spitale.

Potrivit scorului electoral de la alegerile locale, PSD Cluj mizează să obțină minim un loc în Camera Deputaților și posibil și un mandat în Senat, scrie ActualdeCluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.