Acasă Economie Încă o etapă importantă pentru realizarea A0

Încă o etapă importantă pentru realizarea A0

DISTRIBUIȚI

 156933 – 29102020 – A fost semnată autorizația de construire pentru încă un sector din Lotul II al A0 Sud, aproximativ 15 km de autostradă, porțiunea care trece prin localitățile Bragadiru, Măgurele, Jilava, Dărăști, 1 Decembrie, Vidra și Cornetu. Vor fi executate lucrări de drum, de construire de poduri și pasaje, lucrări de scurgere a apelor, de consolidare, hidrotehnice, vor fi realizate noduri rutiere, lucrări de siguranța circulației, de iluminat, relocări și protecție de rețele, de protecție a mediului.

Autostrada de Centură București A0, parte a unui uriaș proiect european de infrastructură rutieră numit Coridorul 4 pan-european, va avea o lungime totală de 101 km.

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, reamintește că, în maximum doi ani vor fi finalizate cele cinci pasaje pe actuala Centură a Bucureștiului, respectiv Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popești-Leordeni (Olteniței) și, în maximum trei ani (2023), cele trei loturi de pe A0 Sud, adică 52 de km din Autostrada de Centură București Sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.