Acasă Politic PNL aprobă colaborarea cu PMP

PNL aprobă colaborarea cu PMP

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com/pnl.ro

 156632 – 05102020 – PNL va aproba astăzi, în Biroul Politic Național, un proiect care prevede colaborarea cu PMP în consiliile județele și locale din țară, inclusiv în Consiliul General al Municipiului București.

”Chiar dacă au avut candidat propriu, noi am anunțat că suntem deschiși acestei colaborări. Noi mâine (n.r. luni, 5 octombrie) aprobăm în Biroul Politic Național un proiect de colaborare cu PMP în consiliile județene și consiliile locale la nivel de țară și implicit va fi și la nivelul Bucureștiului. PMP este aliat cu noi la guvernare”, a spus Ludovic Orban, duminică seara, la RTV.

Premierul a anunțat că un viceprimar al Capitalei va fi de la PNL, iar altul de la USR-PLUS, nu de la PMP așa cum a spus zilele trecute Eugen Tomac.

”Cealaltă alianță, cu USR-PLUS, e deja stabilită. Am stabilit coordonatele înțelegerii în momentul în care am hotărât să îl susținem pe Nicușor Dan. Asta e înțelegerea: un viceprimar de la USR-PLUS, unul de la PNL. De asemenea, la sectoare, ideea de bază e un număr de viceprimari egal”, a mai spus Orban.

Acesta a precizat că scopul acestor alianțe este ”să formăm majorități, să guvernăm împreună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.